2
دانشجوی دکتری تاریخ ایران بعد از اسلام، تاریخ دانشگاه لرستان، لرستان، ایران
3
کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه لرستان، لرستان، ایران
چکیده
رشد و سعادت انسان در گرو صحیح دشمن شناسی و مصمون ماندن از آسیبهای دشمن است که در ابعاد گسترده تر آن در سطح اجتماع باعث ایجاد جامعهای مستحکم در برابر حکومتهای خارجی است. به همین دلیل شناخت دشمن و شیوه برخورد با دشمن به عنوان آموزه اخلاقی متأثر از دستورات دینی در فرهنگ و ادبیات همواره توجه بوده است. تحفةالملوک کتابی مشتمل از نکات اخلاقی با زبانی شفاف و ساده در باب جداگانه به توصیف و تعریف دشمن و دشمن شناسی پرداخت است. در مقاله حاضر، سعی بر شناخت دشمن با توجه به شرح دشمن شناسی در تحفةالملوک است. این پژوهش درصدد است با روش توصیفی – تحلیلی و بر مبنای مطالعات تاریخی و نصیحت الملوک ها به بررسی موضوع بپردازد.
گراوند, مجتبی, سپهوند, اسماعیل, نظری, زینب. (1396). اصول و شیوه برخورد با دشمن و دشمنان در ایران با تکیه بر کتاب تحفةالملوک. تاریخ ایران اسلامی, 5(1), 1-14.
MLA
مجتبی گراوند; اسماعیل سپهوند; زینب نظری. "اصول و شیوه برخورد با دشمن و دشمنان در ایران با تکیه بر کتاب تحفةالملوک". تاریخ ایران اسلامی, 5, 1, 1396, 1-14.
HARVARD
گراوند, مجتبی, سپهوند, اسماعیل, نظری, زینب. (1396). 'اصول و شیوه برخورد با دشمن و دشمنان در ایران با تکیه بر کتاب تحفةالملوک', تاریخ ایران اسلامی, 5(1), pp. 1-14.
VANCOUVER
گراوند, مجتبی, سپهوند, اسماعیل, نظری, زینب. اصول و شیوه برخورد با دشمن و دشمنان در ایران با تکیه بر کتاب تحفةالملوک. تاریخ ایران اسلامی, 1396; 5(1): 1-14.